Sportoló láb : kezelések és megelőzési módszerek

Ez a cikk már nem ellenőrizték és jóváhagyták az orvos. Természetes jogorvoslati vannak nagyon hatásos , hogy megszüntesse láb gomba , de kell lennie állandó és azok alkalmazását , és take extrém ellátást . Sportoló lábát , vagy Jock viszket , van egy gombás fertőzés , amely befolyásolja a lábak és a található a interdigitalis redők , a széleit , és a talpon.

A név is jelenti , hogy ez az egy sportoló betegség , de az igazság az, hogy ez is befolyásolja valaki kitéve a meleg és párás helyen . Mint más típusú a gombák , fertőzés is előfordulhat keresztül érintkezés a bőrrel, a megosztás személyes tárgyak , vagy a jövő a kapcsolattartó a szennyezett felületek , mint például úszás medencék és a nyilvános zuhanyzók .

Ez a becslések , hogy dermatophyte gombák okoznak a túlnyomó többsége az esetek , és hogy , a másik kezét , Candida, vagy valamilyen más baktériumok , amelyek felelősek a nagyon kis esetben . Bármi a származás , a gyors megoldás kell kell törekedni , mivel ez a nagyon bosszantó , és képes gyorsan befolyásolják a egészség a lábát .

Természetes kezelések , hogy harci sportoló lábát

Azonosító sportoló lábát a nem komplikált meg minden , hiszen közös a tünetek , mint például:

 •     Súlyos viszketés
 •     Pikkelyes vörös kiütés .
 •     Egyes típusok a sportoló lábát is hólyagok vagy fekélyek .
 •     Krónikus szárazság
 •     Hámlás a talp a láb .
 •    Nedves elváltozások .
 •     Fájdalom és bőrpír a területen .

A kezelés igényel kitartást és türelmet , hogy képes a megszüntesse azt teljesen és visszanyerje a egészség a lábát . A gyorsabb Ön jár , hogy harcolni a gomba , a gyorsabb azt is eltűnnek .

Apple vinager – Apple cider ecet a sportoló lábát

Ez a természetes termék tartalmaz savakat és tápanyagokat , amelyek szabályozzák a pH a bőr, hogy hagyja abba a fejlesztési gombák és harci sportoló lábát . Alkalmazása akkor segít , hogy csökkentse a zavaró érzés a viszketés , rossz szag és bőrpír .

Hogyan kell használni ?

 1.    Keverjük össze egyenlő részből alma almabor ecet és víz egy kis láb kád, és áztassa a 20-30 perc .
 2.     Szárítsuk meg lábát nagyon jól , miután befejezte a kezelést , és ismételje meg minden nap a jó eredményeket .

Tea tree olaj – ellen sportoló lábát

Ez van egy ismert gombaellenes , antibakteriális és antibiotikus akció , hogy teszi , hogy ideális a harci vírusok , baktériumok és gombák .

Hogyan kell használni ?

 1.    Az első lépés a két jelentése tehát keverni tea -fa olaj és olíva olaj a egyenlő részből .
 2.     Végül , áztassa egy pamut labdát a vegyes folyékony és alkalmazza azt a fertőzött területeken .
 3.    Ez az ajánlott , mint a fenti , hogy ismételje meg minden nap .

Fahéj ellen sportoló lábát

A fahéj egy olyan fűszer és antibiotikus tulajdonságokkal , amelyek javítják az egészségügyi , helyileg ez segít harcot a gombák és baktériumok .

Hogyan kezelhető ez ?

 1.     Készítsünk egy fahéj infúziós : forraljuk 6 ágak 6 csésze a víz (3 liter ), és hagyja, hogy pihenni .
 2.     Áztassa a lábát az infúzióban 20 percig .
 3.     Nagyon jól szárítsa meg a lábát, és ismételje meg a kezelést minden nap .

Aloe vera ellen sportoló lábát

A hidratáló és javítási tulajdonságai az ezen növény teszik azt ideális a leküzdése a bosszantó tünetek a sportoló lábát és védi a bőrt a szövetek .

Hogyan kell használni ?

 1.     Kivonat a gél származó egy aloe vera levél , és alkalmazza azt a érintett területeken , kétszer egy nap .
 2.     Kiegészítik a kezelés és a gombaölő , hogy megszüntesse a gomba .

Hogyan lehet megelőzni a lábgombát ?

Viseljen megfelelő lábbelit. Az ideális az, hogy kopás cipő az , amely a láb lélegzik , hogy megakadályozzák a koncentrációja a hő és nedvesség , amelyek jelentése olyan ideális környezetet a proliferáció a gombák . Kerülje a cipő vagy zokni megosztását. Még ha te is sok bizalmat egy személy, akkor is jobb, hogy elkerüljék megosztás ezen cikkek a ruha , mivel ők vannak a lehetséges módja , hogy kap gomba . Ne feledje , hogy minden ember rendelkezik egy másik pH .

Ne menj mezítláb a nedves területeken. Bár ez is sokkal kényelmesebb járni mezítláb a úszás medencék , változó szobák vagy zuhanyzó , ez is jobb a kopás szandál ; mivel ezek a területek vannak ideális a gombák , hogy növekszik . Továbbá , ez a javasolt , hogy használja a fertőtlenítő , amikor Ön kap otthon .

Jól szárítsa meg a lábát. A körmök és a tér között a lábujjak hajlamosak az maradjon nedves , amikor a láb a nem szárított is . Ez a nagyon fontos , hogy győződjön meg arról, akkor tegye meg a legjobb módja annak , mielőtt visel zoknit és cipőt . Válasszon száraz port. Gombaellenes porok vannak általában egy kicsit több gyakorlati , mint spray , sőt krémek ugyanarra a célra , mivel azok folyamatosan a környezet szárazabb .