Miért fut egy maratont segít ?

Önnek elérni bármit akkor állítsa az elme , hogy ahhoz, hogy nyomtatni. Futó maratont nem csak segít , hogy az élő egészségesebb és esik kevesebb beteg , mint átlagosan . Átkelés a célba vonal után több mint 42 kilométert ad neked egy egyedülálló élményt , hogy az átvitt , hogy a szakmai és a személyes élet. Az ebben a post fogja mondani neked , hogyan én már kialakult után 9 maratont .

Azok , akik gyakran olvassa ezt a blogot know , hogy én is hamarosan lehet fut az én 10. maraton . Ez alkalommal a Barcelona. Én már volt edzés a teljes a több mint 7 év , Barcelona én vagyok a hatodik héten a képzés ( összesen tíz). Azt élvezni fut , mert ez teszi számomra érzem jó . Nem én vagyok az egyetlen vállalkozó, aki szeret maratont futni .

Ott úgy tűnik , hogy egy magasabb koncentrációja az marathoners között az emberek , akik létre egy start-up. Ez üzenet a nem elkötelezett kizárólag a számukra . Ha Ön úgy magad egy vállalkozó dolgozik a valaki másnak , vagy akkor van egy feladat a sok stressz , ez utáni is segít Önnek .

Előnyök a futás egy maratoni

Mielőtt kezdő , ott vannak a pár a dolgot , hogy megmagyarázza , így , hogy mi minden indul az azonos alap :

 •    A ” maraton ” alatt azt a versenyt értem , amelynek távolsága 42 195 méter . A Spanyolország én már észre, hogy ők vannak is nevezik rövidebb távolságokat , mint „ maratoni ”.
 •     Bárki lehet futtatni egy maratont . Még ha te még soha nem fut több mint 20 percet az Ön életében olyan messzire, akkor lehet csinálni , hogy ha Ön a vonat egy évben .

Ha Ön még nem fut, és akkor elkezd képzés

A kezdet akkor is nem megy , hogy élvezze azt nagyon sok. Ez az ér kitartanak. Az egyedülálló élmény a miután tett egy maratoni van valami , hogy akkor fog soha elfelejteni az ön egész életében:

 •    A 30 másodperc , mielőtt kezdetét várakozás a verseny kezdete együtt a több ezer a futók . Ön emlékszik az utolsó kemény hónapokban a képzés a hideg , hőség , fáradtság és sérülések .
 •    A hangulat az utcán a kiáltásokat a bátorítást származó teljesen ismeretlen emberek . A barátok , partner és a család , akik már fenn az egész nap , hogy támogassa Önt a meg személyes kihívás.
 •    Az utolsó kilométerek, amelyek annyira fájtak . A vágy , hogy elhagyja . Azt hiszem, az ön szeretett azok , akik adnak neked a szilárdság és az energia a harcot ellenére a fájdalom .
 •    Az utolsó méterek . Azt nem lehet hinni, te megy , hogy kap ez . Te át a célba sor . Azt nem lehet tartani vissza a könnyeit .
 •    A finisher póló , az érem és a büszke arcok az a barátok , a család és a partner. Ez egy olyan pillanat , amelyet soha nem fog elfelejteni .

A „ maratoni ” hatása van nem korlátozódik a rendelkező egy egyedülálló memória .

Az én esetben ez már adott nekem sokkal több :

 1. Legyen több fegyelmezett : a befejezze a maratoni sikeresen , fegyelem van kulcsa . Megy ki szinte minden nap futni, bár sok idő akkor nem érzem , mint azt , ez nem könnyű itt minden . Az én esetemben ez is segít a blogban. 2012-ben én is beállítani magam a kihívás közzététele utáni minden nap . Az ezt én lesz 57 ebben a évben .
 2. Legyen több szervezett : talán akkor úgy gondolja, akkor nem kell az időt , hogy a vonat egy maratont . Ha Ön úgy elfogadja a kihívást akkor fogja találni azt . Meg fogja venni időt honnan ahol Ön gondolt ott volt semmi .
 3. Jobb tolerancia A stressz : futás gyártmányú akkor dobja el az összes , hogy a negatív energia halmozódott által stressz . Nem lehet a kísértés , hogy kihagy egy edzést , mert akkor van a dolgok , hogy nem, és akkor úgy érzi túlterheltek . Ha Ön már befejezte a versenyt, minden lesz tűnik sokkal könnyebb, mint te gondolta .
 4. Legyen több kreatív : az én módja a „tisztás” van , hogy úgy gondolja, arról , hogyan I am megy szembe az én elsőbbségi feladatokat . A legtöbb esetben azt találni egy megoldást a végén a képzés . Továbbá , én már van egy terv, hogy megtámadják a feladat , és befejezni még korábban , mint a tervezett .
 5. Ne nézd a kifogások : kifogásokat is a vesztesek . Vannak olyan prioritások és vis maior . Ne akkor akar kapni valamit ? Küzdelem az azt ! Senki sem mondta, hogy volt fog lenni könnyű .
 6. Hozon létre kapcsolatot a rendkívüli emberek : megosztása szenvedély hozza az embereket egymáshoz . Én már volt szerencsés , hogy megfeleljen mind a személy, és a virtuális ( különösen a Twitter) egy végtelen számú a futók . Kevés dolog az életben vannak elérni egy teljesen egyedi . A hálózat kapcsolatokat is kulcsfontosságú , hogy hogy sikeres az életben.
 7. Tudd , hogy bármi is lehetséges : Ha te is képes , hogy a harcot a fájdalom az elmúlt néhány kilométerre , és át a célba vonal , sok dolog tűnik kevésbé bonyolult . A test korlátozza bennünket , de az elme is erősebb . Vegye ki a potenciális hogy akkor végezze belül te . Ha Ön tesz a tudat , hogy ez , akkor is kap semmit .

Esetleg Ön befejezte az első maratoni vagy az Ön tervez tenni azt ? Mi már volt a tapasztalat ?