Hogyan vigyázzon bőrére 50-5 szokás felett

Hozzáadni a rutinhoz a ráncok és foltok elkerülése érdekébe. Ismeri a bőr gondozásának alapvető gondját 50 éves kortól. Az a szokás, hogy minden reggel fényvédőt visel, az 50-es éveiben minden különbséget jelent a bőrén

Teljes képernyő

  Ismeri a bőr gondozásának alapvető gondját 50 éves kortól:

  •     Ismeri a bőr gondozásának alapvető gondját 50 éves kortól
  •     Az a szokás, hogy minden reggel fényvédőt visel, az 50-es éveiben minden különbséget jelent a bőrén

A bőr különleges gondozásra szorul, hogy az élet bármikor gyönyörű és egészséges legyen. De 50 éves kortól a rutinnak még szigorúbbnak kell lennie, hogy elkerülje a kifejezési jegyeket, és továbbra is selymes és hidratált megjelenésű legyen.

Ezt szem előtt tartva elkészítettük az érett bőrű nők számára az 5 alapvető szokás listáját, amelyek 50 év után gondoskodnak a bőrről, például befektetnek egy jó öregedésgátló krémbe, és soha nem hagyják el otthonukat fényvédő nélkül.

Használjon anti aging krémet

Az érett bőr tulajdonosainak legfontosabb gondja az, hogy fogadnak egy öregedésgátló krémet az arc számára. Ez a termék megakadályozza és csökkenti a meglévő kifejezési jeleket, és a várt eredmény elérése érdekében minden nap reggel és aludni kell. Az alkalmazást előnyösen az ujjakkal végzett körkörös mozdulatokkal végzett masszázsnak kell kísérnie a vérkeringés aktiválása érdekében.

Az ideális krém kiválasztásához az a tipp, hogy fogadni kell azokra, amelyek speciális hatóanyagok, például Niacinamide, Retinol és Pro- Xylane kombinációjával hidratálják a bőrt, elősegítik a sejtek megújulását és szabályozzák a melanin termelését, megkönnyítik a megjelenő foltokat. az életkorral nyilvánvalóbb.

Ne hagyja abba a fényvédő krémet

Még akkor is, ha olyan öregedésgátló krémet fog használni, amely a foltok enyhítését is szolgálja, nem felejtheti el a fényvédő krém alkalmazását. Mivel a nap hosszú távon ráncokat és kifejező vonalakat termel, a fényvédő krém megvédi a bőrt az ultraibolya sugarak hatásától, és az élet bármely szakaszában nélkülözhetetlen termék.

Érett bőrben még inkább el kell kerülni a fotó öregedését és a nap által előidézhető sötét foltokat. Ezért mindig mielőtt reggel elmegy otthonról, legalább 30 SPF-es fényvédő krémet kell felvinnie. Ne felejtse el két óránként újra felhordani a kívánt terméket.

Szánjon időt a bőr hámlasztására

Tudta, hogy a hámlasztás az öregedésgátló kezelések nagy szövetségese? Ez az eljárás az elhalt sejtek eltávolításán és a pórusok eltömődésén túl elősegíti a bőr megújulását és regenerálódását is.

Ahhoz, hogy ezt a kezelést a bőr kiszáradása nélkül hajtsa végre, ami idővel természetesen bekövetkezik, figyelni kell az egyes bőrtípusok ajánlott gyakoriságára: a legszárazabbat hetente egyszer vagy 15 naponta kell hámlasztani, míg a zsírokat az eljárás hetente legfeljebb kétszer végezhető el. A normál és kevert nők hétnaponta kaphatják meg a hámlást.

Tartsa hidratáltan a bőrt

A hidratálás minden különbséget jelent az érett bőr megjelenésében, mivel gyakrabban szárad ki. Ezért a fiatalító ápolás mellett befektetnie kell egy jó hidratáló krémbe a szárazság elkerülése érdekében.

A tanács az, hogy fogadjon a bőrtípusának megfelelő termékre, és minden reggel és lefekvés előtt alkalmazza. Ezenkívül mindig próbáljon hideg vagy meleg vízzel lemosni az arcát, mivel a forró víz növeli a szárazságot és felesleges olajat okozhat.

Használjon speciális krémet a szem környékére

A szem környéke általában vékonyabb, de arra is nagyobb figyelmet kell fordítani, hogy mentes legyen a rettegett sötét karikáktól és ráncoktól. Az arc ápolásakor ne hagyjon egy adott terméket az érzékeny bőr kezelésére az adott területen.

Az 50 év feletti nők számára a krémek, amelyek formulájában peptidek találhatók, ideálisak a kollagéntermelés serkentésére és a finom vonalak simítására. Mivel lágyabbak, ezek a termékek azzal az előnnyel járnak, hogy naponta kétszer alkalmazhatók, az allergia veszélye nélkül.

 Hogyan kell vigyázni a bőrre az 50-től?

A kollagén és az elasztin lebomlik, és a sejtek már nem képesek ilyen gyorsan előállítani őket, ezért gyakran előfordul, hogy a kontúrok is romlani kezdenek. Bőrápolás 50-től. A bőrápolás attól a létfontosságú pillanattól függően változik, amelyben megtaláljuk magunkat. Általános szabály, hogy 50 éves kortól más, a ráncok megjelenését és a petyhüdtséget érintő aggályok merülnek fel, mint 20, 30 vagy 40 évesen.

A bőr egy olyan szerv, amely állandó evolúcióban van és a környezeti hatásoknak van kitéve, ezért nagy a képessége az önjavításra és a regenerálódásra, amely öregedésével lassul és / vagy hibákat okoz, ami általában a foltok megjelenésében jelentkezik , tökéletlenségek vagy a fényesség hiánya. A kollagén és az elasztin lebomlik, és a sejtek már nem képesek ilyen gyorsan előállítani őket, ezért gyakran előfordul, hogy a kontúrok is romlani kezdenek.

A bőrápolás a létfontosságú pillanatnak megfelelően változik

Mindezen okok miatt elengedhetetlen olyan új termékek és kezelések bevezetése, amelyek elősegítik a sejtek vitalitását. A Clínicas Dorsia szakértő bőrgyógyászai készítettek egy szépségápolási útmutatót a természetes öregedés hatásainak megkérdőjelezésére, beleértve a napi használatra szánt bizonyos kozmetikumokat és hatóanyagokat, amelyekről kimutatták, hogy kiváló eredményekkel rendelkeznek.